Свържете се с нас: 0884669156

Подходът за разбиране на бебетата насърчава качествата, които ни помагат да се чувстваме щастливи и успешни в живота си; чувство за самооценка, творческата способност да се движим и да реагираме по подходящ начин във време на дистрес.  Разбирането на бебетата ни прави  адаптивни и гъвкави хора, решаващи на проблеми,  обичащи  да учат, комуникатори, които показват съпричастност и уважение към другите. И в сърцето на всичко това е връзката на бебето с родителите. В тази връзка и родители и бебета се учат на споделяне в любяща среда, основата на всяко развитие. Отварянето на съзнанието на възрастните чрез изследвана на начина на развитие на бебето-движения, докосване, изследване на обектите чрез комбинация  от двете докосва да света на бебето  и родителите ще установяват по-лесно потребностите на детето, както и да избират родителски подходи освоваващи се на доверие и емоционално зачитане .Може да научите повече за света на бебето като участва

В индивидулна консултация :

В седмична или месечна група:
Добре дошли в света на бебето  - свят, в който движението и докосването са неразделна част от съществуването, където всички други способности са изведени наяве чрез редица рефлекси и модели на движение, известни като последователност на развиващите се движения. Разбирането на начина, по който развитието работи, обяснява толкова много за поведението и ви помага да задълбочите връзката с бебето си и да го подкрепите уверено чрез игра и среда.Тази серия от семинари ви превежда през ключовите етапи в развитието на вашето бебе, за да ви помогне да разберете какво правят и защо. Само с малка група присъстващи има време да отговорите на вашите конкретни въпроси и да проучите някои развиващи се подходящи дейности и да играете  заедно с малките си.

Един достъпен, релаксиращ, движещ се ресурс, който ви отвежда от теорията на развитието до живата дишаща реалност с лекота и удоволствие!

Участвате в някои от обявените семинари:

"Ключът към спокойното родителство е качеството на връзката, която изграждате с детето си.
Уважението и ясното разбиране на техните потребности и начина, по който ги изразяват, е основата, от която то расте.