Свържете се с нас: 0884669156

          Бременността може да бъде  спокойна  и  емоционална. Срещите по време на бременност ще ви помогнат да се отпуснете, да  се настаните  във вашето променящо се тяло и да се свързвате  с развиващото се бебе. Предлагам индивидуални и групови сесии по време на бременността, както и  сесии за решаване на проблеми с  дискомфорта, безсъние, облекчаване на стреса и свързване с вашето бебе. Сесиите  са  напълно съобразени с ващите потребности. Моето умение за създаване на безопасно  и успокояващо пространство е съчетано с настройването към вашето тяло  и подкрепата да намерите пространство за отпускане и релакс. В тези сесии работата е специфична и е трудно да се опише една сесия, тя е също толкова индивидулна, колкото всяка друга. Част от работата включва интегративна работа с тялото, работа с ръцете, изображения, въображение, музика, изследване на действията,работа с травма, вземане на решения.
Срещата  с терапевт ще ви помогне и с дискомфорта, дистреса, безсъние, които понякога се появяват. Също така срещите ще да полезни с това да приемете новата роля, да осъзнавате емоциите, през които преминавате, да осъзнавате отношението към очакваното бебе и да се свързвате с него още в утробта, тъй като това е също толкова важен етап от живота на детето, колкото и всеки следващ след неговото раждане.

Тези сесии могат да се предлагат и като домашно посещение единствено и само при невъзможност да посетите кабинета поради здравословни проблеми, неразположение и небезопасно излизане  или други основателни причини.